Ιστορία με παρελθόν και... μέλλον

Από το 1992 μέχρι σήμερα, στην ελληνική εταιρεία ΒΡΕΤΤΟΣ γράφουμε τη δική μας γλυκιά ιστορία, παρασκευάζοντας χειροποίητα σιροπιαστά γλυκά που στάζουν… μεράκι, σπιτική φροντίδα και απαράμιλλη ποιότητα. Παίρνοντας δοκιμασμένες συνταγές του χθες και πλουτίζοντάς τες με τα γευστικά ζητούμενα του σήμερα, παρουσιάζουμε διαρκώς νέες προτάσεις παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής, εστιασμένες στις σύγχρονες ανάγκες, πάντα με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών.

Από το 1992

Αξιοπιστία & ανάπτυξη

image

Στην εταιρία ΒΡΕΤΤΟΣ, φροντίζουμε να… δένει το γλυκό στις σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας, μέσα από την αξιοπιστία, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και την εντυπωσιακή δυναμική που επιδεικνύουμε. Και δεν σταματάμε στιγμή. Δημιουργούμε νέες συνεργασίες και δουλεύουμε μεθοδικά για να ισχυροποιήσουμε την παρουσία μας και να συνεχίσουμε να γράφουμε γλυκές ιστορίες... τόσο στην εγχώρια αγορά όσο στο εξωτερικό.

Οι εγκαταστάσεις

Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, που έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, εφαρμόζονται πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 22000 & FSSC. Παράλληλα, το άριστα καταρτισμένο μας προσωπικό εγγυάται ότι κάθε μας δημιουργία φέρει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που κερδίζουν τις γευστικές εντυπώσεις στην πρώτη μπουκιά.

Πιστοποιήσεις

© 2021 Vrettos Traditional Syrup Sweets, all rights reserved.  Web Design by kitchen.was